Els KINS infantil i cadet de Cerdanyola reuneixen 500 participants

0
1715

Al voltant de 500 nois i noies de 1r a 4rt d’ESO van participar els passats 7 i 9 de març en les jornades KINS del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud (CEVOS) al CEM Can Xarau de Cerdanyola del Vallès, una cita sempre esperada en aquesta localitat que cada any va guanyant més participació i incidència.

Els participants es van agrupar en un total de 54 equips procedents de 9 instituts de la zona. Com en d’altres ocasions, la competició es va dividir en dues jornades: dimarts 7 es va jugar la competició cadet i dijous va ser el torn de l’infantil.

En la categoria infantil el podi va estar format pels equips Gorgs 2, Banús 2 i Gorgs 1. Els dos primers van protagonitzar una final molt ajustada que va acabar amb un gol d’or anotat per l’equip de l’institut Gorgs.

L’equip Montserrat Miró A es va imposar a l’equip Gorgs B en la final cadet. La tercera posició va ser pel conjunt Gorgs A.

Els primers classificats tindran l’oportunitat de jugar la final del KINS de Catalunya, que es disputarà al CEM Mar Bella de Barcelona el proper 24 de Maig.

Aquest és el vídeo-resum d’aquesta doble jornada KINS del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud.