Noves jornades de les Trobades “Fa per tu!” de Korfbal a Barcelona

0
180

Ahir al matí es va celebrar al Complex Municipal Esportiu de la Mar Bella de Barcelona una de les Trobades “Fa per tu!” de Korfbal, organitzades per l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb la Federació Catalana de Korfbal.

Més de 200 alumnes dels centres educatius Sant Ramon Nonat, Turó Blau, L’Estel, Ignasi Iglesias i Guinardó, van poder gaudir d’un matí ple de partits, competint els uns amb els altres en diferents categories.

Aquest és un programa de suport a l’educació física per infants i joves en edat escolar, i dins d’aquest, s’inclou el korfbal com a activitat esportiva regular.

Amb aquest programa es pretén facilitar l’apropament i coneixement de diferents modalitats esportives de qualitat als alumnes, i el korfball en particular, per tal de fomentar la pràctica d’aquest esport en horari extraescolar.

La finalitat de l’activitat és fomentar l’esportivitat per sobre de la consecució de resultats, així com els valors intrínsecs en l’esport del korfbal, a la vegada que coeducar en la no-violència i en la igualtat i paritat dins l’esport.

El programa de suport de l’Educació Física a les escoles que organitza l’activitat “El Korfbal, fa per tu!” ofereix l’oportunitat a adolescents de 1r i 2n de secundària de descobrir aquesta modalitat esportiva. En aquestes jornades els infants posen en pràctica tot el que han après jugant a korfbal durant el curs a les classes d’educació física de les seves escoles, tot jugant contra equips d’altres centres educatius de Barcelona.

MÉS INFORMACIÓ

Adreçat a: Estudiants de primària i secundària.
Direcció tècnica: Federació Catalana de Korfbal
Col·laboradors: CEM Mar Bella (www.cemmarbella.cat)
Més Korfbal al CEEB: https://ceeb.cat

KINS Barcelona 2023
Data: 29/03/2023
Informació
Inscripció