La FCK dona suport al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

0
237

El pròxim 25 de novembre ha estat declarat el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, i la Federació Catalana de Korfbal vol sumar-se a aquests actes reivindicatius en favor d’una societat més justa, igualitària i pacífica, on el respecte, la llibertat i la dignitat siguin elements clau en la nostra convivència.

És per això que la FCK se suma als actes promoguts per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, i s’uneix a les activitats reivindicatives que es duran a terme arreu de Catalunya.

En col·laboració amb diferents els clubs i entitats de korfbal, s’ha acordat que al començament de tots els partits de lliga previstos per aquest cap de setmana, es guardarà un minut de silenci i es llegirà un manifest que reivindica el rebuig absolut a qualsevol mena de violència al nostre esport i a la nostra societat i, especialment, aquelles que afecten les dones i els seus fills i filles. Com a esport, hem d’exigir tolerància zero davant dels agressors i de les violències masclistes, i volem exterioritzar el nostre crit més unànime i conscient amb aquest acte.

Des de la Federació Catalana de Korfbal us convidem a sumar-vos a aquesta campanya i a fer-ne difusió entre els vostres familiars, amics i coneguts.

Podeu trobar més informació i el manifest complet al següent enllaç: esport.gencat.cat