El CK Vallparadís es classifica per a la ‘Korfball Champions League Satellite’

0
388

La 5a posició aconseguida per l’equip terrassenc aquest darrer cap de setmana a la 2a ronda de la Korfball Champions League a Txèquia, el classifica per a poder lluitar pel tercer dels títols europeus en categoria de clubs organitzat per la Federació Internacional de Korfbal (IKF): la ‘Korfball Champions League Satellite’.

(c) Foto: Jesús Martínez

La KCL Satellite serà una ronda final a 4 que es disputarà a finals de gener en una seu encara per determinar, a on el CK Vallparadís s’haurà d’enfrontar als següents equips també classificats per a aquesta fase final, en acabar tots ells entre les places 5 i 8 d’aquesta R2: el Tornadoes KC anglès, el NC Benfica de Portugal i el 1908 SZAC Budapest d’Hongria.

Les aspiracions dels terrassencs en aquesta 2a ronda de la Korfball Champions League era finalitzar entre els dos primers i poder així enfrontar-se en 3a ronda als potents subcampions de les lligues de Bèlgica i Països Baixos, però un fluix i dubitatiu joc en els dos primers partits de la fase de grups contra els alemanys del SG Pegasus (17-13) i una derrota per gol d’or (12-11) contra els amfitrions del Prostějov van complicar les possibilitats dels nostres de poder classificar-se per a les semifinals. Això va fer que tot i guanyar l’últim partit de la lligueta regular contra el Tornadoes KC per 14-13, no depenguessin de si mateixos per aconseguir la desitjada classificació.

A partir d’aquí ja només els hi quedava la possibilitat de poder lluitar per la 5a plaça, i va ser llavors quan l’autèntica qualitat dels catalans es va començar a veure amb més claredat. Uns dos darrers triomfs contra el SZAC Budapest d’Hongria (9-15) i el Tornadoes KC anglès (14-15), amb un joc més sòlid i energètic en defensa i uns jugadors molt més conjuntats i encertats de cara a cistella, els hi van permetre assolir finalment aquesta important 5a posició.

Malgrat no haver obtingut l’objectiu principal, l’experiència adquirida pels més joves durant aquest intens i competit torneig serà segur fonamental per a poder aspirar a guanyar el trofeu de campions en aquesta propera KCL Satellite.

GALERIA D’IMATGES: (c) Foto: Jesús Martínez

Tots els partits es van retransmetre en directe pel canal oficial de la IKF a Youtube (yotube.com/ikfchannel) i a la pàgina www.worldkorfball.sport, amb tots els resultats, classificacions, encistelladors i d’altres estadístiques.

A continuació podeu trobar tots els partits disputats pel nostre representant català.

PARTIT PER LA 5a POSICIÓ:

SEMIFINAL (XF2) PER LES PLACES 5-8:

FASE DE GRUPS:

A continuació podeu trobar tots els enllaços amb més informació sobre aquest torneig, així com els perfils a on es van poden seguir i veure en directe tots aquests tornejos.

– Partits en directe i resultats: www.worldkorfball.sport
– A Youtube (live streams): yotube.com/ikfchannel
– Web official: www.korfball.sport
– Web del torneig: kcl2022.korfbal.cz
– KCL R2 (event info): korfball.sport/event/ikf-korfball-champions-league-round-2

PERFILS OFICIALS D’AQUEST TORNEIG @IKFKCL:
– Facebook: facebook.com/IKFKCL
– Twitter: twitter.com/IKFKCL
– Instagram: instagram.com/IKFKCL

PERFILS OFICIALS DE LA IKF:
– Facebook: facebook.com/korfball.org
– Twitter: twitter.com/korfball
– Instagram: instagram.com/korfball_org
– Tik Tok: instagram.com/korfball_org

NOTÍCIES RELACIONADES:

16/11/2022 – El CK Vallparadís viatja a Txèquia per disputar la 2a Ronda de la Korfball Champions League

26/9/2022 – El KC Barcelona i el Platja d’Aro KC finalitzen 2n i 4t a la IKF KCL R1A

20/9/2022 – Tot a punt per al debut del KC Barcelona i el Platja d’Aro KC a la nova Korfball Champions League

Foto de portada: Jesús Martínez