Tot a punt per al debut del KC Barcelona i el Platja d’Aro KC a la nova Korfball Champions League

0
615

Els dos clubs catalans viatjaran aquest dijous a Lisboa per disputar del 23 al 25 de setembre la 1a ronda de la “Korfball Champions League”, la nova competició europea de clubs organitzada per la Federació Internacional de Korfbal (IKF).

Els horaris de joc i grups d’aquesta 1a ronda R1A a Lisboa amb equips catalans els podeu trobar a continuació. Val a dir que, al mateix temps, a la ciutat polonesa d’Oleśnica, s’estarà disputant l’altra 1a ronda R1B, amb uns altres 8 equips europeus més en competició.

Tots els partits es retransmetran en directe pel canal oficials de la IKF a Youtube (yotube.com/ikfchannel) i a la pàgina www.worldkorfball.sport, amb tots els resultats actualitzats en viu, classificacions, encistelladors i d’altres estadístiques.

A continuació trobareu ordenats cronològicament tots els partits de la fase de grups que disputaran els nostres equips:

Els dos clubs catalans varen aconseguir classificar-se per aquesta 1a ronda (R1A) de la competició en finalitzar en 2a i 3a posició a la Lliga Nacional de 1a Divisió a la temporada passada. Per la seva banda, el CK Vallparadís, com a vigent campió de lliga, gaudeix del privilegi d’entrar a jugar aquesta nova lliga europea directament a la 2a ronda (R2).

L’equip gironí ha estat enquadrat a la 1a fase de grups en el grup “A”, on s’haurà d’enfrontar a l’equip turc de la Universitat de Marmara, el Clube Corfebol de Oeiras de Portugal i l’equip francès del FJEP Bonson.

Foto: Platja d'Aro KC
Foto: Platja d’Aro KC

En l’altre grup “B” jugarà el KC Barcelona, on tindrà com a rivals l’alemany TuS Schildgen 1932 e.V., el Norwich Knights KC d’Anglaterra i el portuguès Clube de Corfebol Carnaxide.

Foto: KC Barcelona
Foto: KC Barcelona

En funció dels resultats d’aquesta 1a fase de grups, els equips podran continuar lluitant per les places 1 a 4 o 5 a 8 a la darrera fase d’encreuaments de semifinals i finals.

La classificació per a la següent ronda (R2) d’aquesta nova “Korfball Champions League” implica guanyar aquest torneig de 1a ronda (R1A), ja que el mateix cap de setmana s’estarà disputant a Polònia l’altra ronda d’aquesta 1a fase (R1B), amb 8 equips europeus més competint per una de les dues places disponibles vacants per a jugar la 2a ronda (R2), on ja els espera el CK Vallparadís, juntament amb d’altres 5 campions europeus.

Així doncs, s’espera un torneig ben excitant i emocionant pels nostres equips, i tant de bo pugui algun dels dos alçar-se amb el trofeu de campió d’aquesta 1a ronda (R1A) i classificar-se per a poder jugar la següent ronda (R2).

Foto: Jesús Martínez
Foto: Jesús Martínez
Foto: PFotoalbums
Foto: PFotoalbums

La particularitat d’aquesta nova “Korfball Champions League” és que a partir de 2a ronda (R2), els equips podran lluitar per tres esdeveniments “finals” diferents en funció de la seva classificació definitiva en acabar cada ronda, sent la 3a ronda (R3) i la posterior “KCL Final” els tornejos de major nivell i prestigi per aquells equips que van passant ronda en acabar 1rs o 2ns en cada ocasió.

Els 3rs i 4ts, podran continuar competint en una altra darrera ronda final anomenada “KCL Challenger“, on es proclamaria un segon campió europeu de clubs (l’equivalent a la UEFA Europa League en futbol). En darrer lloc, tots aquells que no aconsegueixen classificar-se per a les dues anteriors R2 i R3, tindran la seva darrera opció de lluitar per un títol europeu jugant la final “KCL Satellite“.

Des d’aquí volem desitjar moltíssima sort a tots els nostres equips i que puguin arribar el més lluny possible en aquesta competició, alhora que gaudint al màxim a nivell esportiu i personal d’aquesta experiència internacional de 1r nivell.

A continuació podeu trobar tots els enllaços amb més informació sobre aquest torneig, així com els perfils a on es podran seguir i veure en directe tots els tornejos.

– Partits en directe i resultats: www.worldkorfball.sport
– A Youtube (live streams): yotube.com/ikfchannel
– Web official: www.korfball.sport
– KCL R1A (POR): korfball.sport/event/ikf-korfball-champions-league-round-1-a
– KCL R1B (POL): korfball.sport/event/ikf-korfball-champions-league-round-1-b
– Facebook: facebook.com/korfball.org
– Twitter: twitter.com/korfball
– Instagram: instagram.com/korfball_org
– Tik Tok: instagram.com/korfball_org

NOTÍCIES RELACIONADES:

22/11/2022 – El CK Vallparadís es classifica per a la ‘Korfball Champions League Satellite’

16/11/2022 – El CK Vallparadís viatja a Txèquia per disputar la 2a Ronda de la Korfball Champions League

26/9/2022 – El KC Barcelona i el Platja d’Aro KC finalitzen 2n i 4t a la IKF KCL R1A

20/9/2022 – Tot a punt per al debut del KC Barcelona i el Platja d’Aro KC a la nova Korfball Champions League