El KC Barcelona i el Platja d’Aro KC finalitzen 2n i 4t a la IKF KCL R1A

0
276

Els dos equips catalans que participaven en aquesta primera ronda de la IKF Korfball Champions League han finalitzat en 2a i 4a posició, sent el KC Barcelona qui més a prop ha tingut el passi per a la següent ronda, ja que va aconseguir jugar la final d’aquest classificatori.

Malauradament, la final no es va decantar a favor dels barcelonins, i el club alemany del TuS Schildgen va controlar en tot moment aquest decisiu partit (18-9) que li dona accés a continuar en aquesta nova competició europeu de clubs.

Per la seva banda, el Platja d’Aro KC també va realitzar un gran torneig aquest darrer cap de setmana. A la fase de grups va finalitzar en 2a posició, fet que li permetia jugar una de les dues semifinals. Desafortunadament, en quedar el KC Barcelona en 1a posició de l’altre grup, va fer que s’haguessin de jugar l’accés a la final entre ells, finalitzant aquest partit 13-20 a favor del KCB.

Els gironins van jugar el darrer partit per la 3a plaça contra l’equip portuguès del CC Oeiras, un duel molt igualat fins mes enllà de la 2a part, però que finalment se’l va endur l’equip local per només 2 cistelles de diferència (16-14).

Després d’aquests resultats, només queda un equip català en competició, l’actual campió de lliga del CK Vallparadís, que ja tenia garantida l’accés directe a aquesta 2a ronda que es disputarà al novembre a la República Txeca.

A continuació podeu trobar tots els resultats i encreuaments d’aquesta IKF KCK R1A, així com tots els partits disputats pels nostres equips en aquest torneig classificatori disputat del 23 al 25 de setembre de 2022 a la ciutat portuguesa de Lisboa.

Tots els partits es van retransmetre en directe pel canal oficials de la IKF a Youtube (yotube.com/ikfchannel) i a la pàgina www.worldkorfball.sport, amb tots els resultats actualitzats en viu, classificacions, encistelladors i d’altres estadístiques.

FASE DE GRUPS:

SEMI-FINALS:

PARTIT PER LA 3a POSICIÓ:

FINAL:

MÉS INFORMACIÓ A LES XARXES:

– Partits en directe i resultats: www.worldkorfball.sport
– A Youtube (live streams): yotube.com/ikfchannel
– Web official: www.korfball.sport | Previa | Finals
– KCL R1A (POR): korfball.sport/event/ikf-korfball-champions-league-round-1-a
– KCL R1B (POL): korfball.sport/event/ikf-korfball-champions-league-round-1-b
– Instagram 1: instagram.com/ikfeurope
– Instagram 2: instagram.com/korfball_org
– Facebook 1: facebook.com/korfball.org
– Facebook 2: facebook.com/ikfeurope
– Twitter: twitter.com/korfball
– Tik Tok: instagram.com/korfball_org

NOTÍCIES RELACIONADES:

22/11/2022 – El CK Vallparadís es classifica per a la ‘Korfball Champions League Satellite’

16/11/2022 – El CK Vallparadís viatja a Txèquia per disputar la 2a Ronda de la Korfball Champions League

26/9/2022 – El KC Barcelona i el Platja d’Aro KC finalitzen 2n i 4t a la IKF KCL R1A

20/9/2022 – Tot a punt per al debut del KC Barcelona i el Platja d’Aro KC a la nova Korfball Champions League

📷 Fotos: IKF | Ilham Teidj