Emparellaments i horaris de la Copa Catalana 2023 (actualitzat)

0
979

El dilluns 5 de desembre al vespre es van realitzar els diferents sorteigs amb tots els equips participants de les Copes Catalanes de Korfbal 2023 A, B i C. En diferents caps de setmana, s’enfrontaran en els corresponents partits de quarts de final, semifinals i finals.

Tots els equips de 1a divisió competiran en la Copa A, mentre que els seus 2ns equips de categoria sènior disputaran la Copa B.

Per una altra banda, tots aquells clubs amb equips de categoria Sub-20 o Junior, han pogut inscriure’s per disputar la Copa Catalana C, on tots els participants podran competir amb rivals de la seva mateixa edat.

El proper diumenge 18 de desembre es disputaran els quarts de final de cadascuna de les categories a l’Illa Esportiva de Castellbisbal, en els horaris mostrats als diferents quadres de joc (veure imatges).

Durant el diumenge 15 de gener de 2023 es jugaran les semifinals, de nou a l’Illa Esportiva de Castellbisbal, en uns horaris ja establerts, que deixaran definides les finals a disputar-se el dissabte 25 de febrer al Pavelló Municipal de Vacarisses.

Als següents enllaços trobareu cada setmana els emparellaments i resultats actualitzats de les diferents eliminatòries:  Resultats COPA C | Resultats COPA B | Resultats COPA A

Encreuaments, horaris i resultats de la Copa Catalana C
Vídeo del sorteig de la Copa “C” (Facebook Live)

 

Encreuaments, horaris i resultats de la Copa Catalana B
Vídeo del sorteig de la Copa “B” (Facebook Live)

 

Encreuaments, horaris i resultats de la Copa Catalana A
Vídeo del sorteig de la Copa “A” (Facebook Live)