La FCK estrena un nou espai de tecnificació i promoció de korfbal a Castellbisbal

2
907

Ha firmat un conveni de col·laboració amb el Pàdel Indoor Castellbisbal per la gestió d’una nova pista de korfbal

El passat 1 de novembre la Federació Catalana de Korfbal i l’empresa Spark Innovaciones, que gestiona el Pàdel Indoor Castellbisbal, van signar un conveni de col·laboració pel qual l’empresa cedeix un espai de 34 m x 20m que la FCK ha convertit en una nova zona de tecnificació, promoció i esdeveniments de korfbal.

L’espai s’ubica al costat de les pistes de pàdel, a l’Avinguda de Can Campanyà 15, de Castellbisbal. Des de principis de desembre la FCK, amb la col·laboració del Pàdel Indoor Castellbisbal i membres del Club Korfbal Castellbisbal, han adequat l’espai i l’han convertit en una autèntica pista de korfbal.

Gràcies a aquest acord, de com a mínim dos anys de durada, la FCK disposarà d’un ampli espai per celebrar les competicions i activitats de les categories de promoció, cursos d’arbitratge, els entrenaments de les seleccions, la Gala FCK de final de temporada, etc. Precisament aquest dilluns la selecció catalana de korfbal sub-16 va tenir l’oportunitat d’estrenar la pista en el seu primer entrenament de la temporada, a les ordres de Sergio Mayorgas i Xavi Vidal.

Així mateix, el conveni obre les portes a tots els clubs catalans amb l’opció de fer ús de l’espai per a entrenaments, partits, esdeveniments, etc., amb un lloguer de 10 euros l’hora.

Projecte frustrat a Terrassa
L’espai de promoció i tecnificació de korfbal de la FCK arriba quatre anys després del projecte fallit de construcció d’un pavelló propi i exclusiu de korfbal a Terrassa. Un somni que es va escapar finalment de les mans quan la Generalitat va anunciar que, per problemes de tresoreria, aquest no es podia construir tot i que ja s’havien firmat tots els permisos i convenis. Era un projecte molt ambiciós, de 1.800.000€, que finançava la Generalitat íntegrament i incloïa un espai per a les oficines de la FCK, un bar i unes pistes de pàdel per a ajudar a suportar les despeses del projecte.

A la foto: d’esquerra a dreta el responsable de promoció de la FCK, Luís Rosa, el gerent de la FCK, Jacob Serra, el gerent de l’empresa Spark Innovaciones, Antonio Valverde, el responsable de seleccions de la FCK, Rosendo García i el director esportiu del Pàdel Indoor Castellbisbal, Xavi Vidal.

Podeu consultar més fotografies de l’espai al Flicr de la FCK.