La totpoderosa selecció holandesa de korfbal aterrarà a Catalunya el 10 i 11 d’octubre

0
1626

Tot preparant el proper Mundial de Korfbal que es disputarà del 30 d’octubre al 8 de novembre a Bèlgica, la selecció holandesa absoluta de korfbal visitarà Barcelona per enfrontar-se en dos partits amistosos contra Catalunya, que també es troba en plena preparació d’aquest mundial des de l’estiu. Dos duels contra la 8 cops campiona del món que permetran als nostres comprovar veritablement en quin punt de preparació es troben en el seu camí cap al Mundial.

El primer dels partits es disputarà DISSABTE 10 D’OCTUBRE A LES 11:30H al Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç de Terrassa.

Prèviament a les 9:45h en el mateix recinte, tots els entrenadors, àrbitres i cossos tècnics dels diferents clubs i equips de korfbal de Catalunya estan convocats a assistir a una “MASTERCLASS” que oferirà en Wim Scholtmeijer, entrenador de la selecció nacional absoluta holandesa. El tema de la sessió serà la ”Generació d’espais en atac”, i s’emmarcarà dins el Programa de Formació Tècnica per Entrenadors que es durà a terme per part de la Direcció Tècnica de la FCK durant aquesta nova temporada 2015-16. La sessió serà impartida en anglès, tot i que es podrà habilitar un traductor si fos necessari.

El segon dels partits amistosos entre totes dues seleccions es disputarà el DIUMENGE 11 D’OCTUBRE A LES 11:00H al pavelló exterior de l’Illa Esportiva de Castellbisbal. En la prèvia d’aquests i durant el descans, s’organitzaran partits de promoció amb la voluntat de fer d’aquesta visita una gran festa del korfbal, tot gaudint del joc i espectacle dels millors jugadors i jugadores de korfbal del món.

INSCRIPCIONS MASTERCLASS
Tots els assistents a la “Masterclass” de dissabte 10/oct, hauran d’enviar un correu electrònic a arbitres@korfbal.cat amb la següent informació:

– Assumpte: Inscripció Masterclass
– Nom i cognoms de la persona que assistirà
– Telèfon de contacte
– El vostre correu electrònic
– Club, entitat o equip al qual pertanyeu (si en pertanyeu)
– El vostre càrrec dins aquest club, entitat o equip

cat_vs_hol_korfbal