Adrià Garcia, àrbitre de la fase prèvia de l’Europa Cup

0
2926

L’àrbitre català Adrià Garcia va ser designat per l’IKF per xiular alguns dels partits de la fase prèvia de l’Europa Cup de Korfbal. Aquesta competició prèvia, que va tenir lloc aquest passat cap de setmana a la ciutat de Budapest, tenia per objectiu designar tres places per a poder participar a la propera edició de l’Europa Cup (màxima competició europea de clubs), d’entre un total de sis equips. Els tres equips vencedors de les fases d’encreuaments van ser finalment el Szentendrei Korfball Klub (Hongria), l’UKK WUM Warszawa (Polònia) i l’State University-HSS (Rússia).

L’Adrià Garcia va ser designat per xiular alguns d’aquests partits internacionals. Concretament, es tractava del seu cinquè torneig internacional com a àrbitre, per la qual cosa en fa una valoració molt positiva: “L’experiència que he tingut ha estat molt enriquidora. Estic molt content perquè l’ambient amb què treballa l’IKF és molt bo”. L’àrbitre català destaca que “en competicions així aprens moltíssim dels millors àrbitres del món, vius unes grans experiències amb ells i també amb els jugadors dels altres països molt gratificants, així que recomano fermament a tots els àrbitres catalans que segueixin formant-se”.

adri

L’experiència de l’Adrià s’emmarca dins dels esforços conjunts que fan la FCK i l’IKF per a promocionar i formar a la nova fornada d’àrbitres de cara al futur.

El Vallparadís serà el representant català a l’Europa Cup 2016
L’Assessoria Korfbal Vallparadís serà un dels equips participants a l’Europa Cup 2016, després de convertir-se en el guanyador de la lliga 2014-15. Aquesta EC serà molt especial, i és que la competició arribarà a la 50a edició. Se celebrarà a Budapest del 13 al 16 de gener de 2016.