La selecció catalana de korfbal cerca finançament a la plataforma totSuma per afrontar el Mundial de Sud-àfrica

0
722

Els jugadors/es i l’staff tècnic de la selecció catalana absoluta de korfbal han iniciat un projecte a la plataforma totSuma per ajudar a recaptar diners per al Mundial de Sud-àfrica, que començarà a principis d’agost. Concretament, l’equip demana donatius per fer possible que un fisioterapeuta viatgi amb l’expedició catalana. Es tracta d’ una plataforma de finançament col·lectiu que té com a fet diferencial la seva vocació social i compromís amb la construcció nacional catalana. TotSuma vol ser l’eina que faci possible finançar tota mena de projectes que comparteixin un mínim comú denominador de voluntat de progrés i sobirania pel país.

Aquest és el text amb què es presenta la selecció:

Hola a tothom. Som la Selecció Catalana de Korfbal. Necessitem la vostra ajuda! Suma-t’hi!

Que és el korfbal?

Per a qui ho desconegui, el Korfbal és un esport mixt, d’origen holandés, que promou la igualtat entre homes i dones, així com la cooperació i la no individualitat dintre de l’equip.

A més, Catalunya és reconeguda com a membre de ple dret de la IKF, Federació Internacional de Korfbal, des de fa gairebé 20 anys.

La Selecció Catalana

Com a selecció, som reconeguts com a una potència a nivell mundial en els darrers anys.

Entre els resultats aconseguits destaquen els següents:

4arts del món 2011
5ens del món 2015
3ers d’Europa 2016

El Campionat del Món a Sud-àfrica

Aquest agost, la Selecció Catalana marxem 15 dies per disputar el Campionat del Món a Durban, Sud-àfrica, amb l’objectiu d’arribar el més amunt possible. Fa temps que duem a terme una forta preparació per assolir el nostre màxim nivell durant el campionat i poder plantar cara a tots els països, la majoria amb més recursos que nosaltres.
Malauradament, però, atesa la consideració d’esport minoritari que té el korfbal a Catalunya, l’equip el formem amateurs i tenim molt pocs recursos econòmics, fet que ens obliga a haver de fer front personalment a una part important del viatge.

Per conèixer la nostra activitat podeu us deixem aquest vídeo.

Què necessitem?

Degut a aquesta manca de recursos econòmics, entre les moltes renúncies que hem hagut de fer fins ara, hi ha la de poder dur un fisioterapeuta que ens acompanyi i atengui durant la competició.
Però l’alta exigència de la competició, així com la durada del torneig el fan imprescindible per aconseguir un rendiment òptim. Es dona el cas que tenim jugadors i jugadores que han patit lesions durant la temporada i els cal, encara més poder tenir un seguiment i control per part d’un especialista.

Així doncs, volem aconseguir els recursos suficients perquè ens hi acompanyi un fisioterapeuta. El cost total del seu viatge, estada i feina és de 2500 euros.

Com podeu ajudar?

Qualsevol aportació per tal d’arribar a l’objectiu és benvinguda.

Podeu fer aportacions de 5euros on rebreu el nostre humil agraïment personal.

Si aporteu 10 euros a més del nostre agraiment rebreu un imàn de la selecció catalana.

Si aporteu 20 euros rebreu una polsera de la selecció i el nostre agraïment.

Si aporteu 30 euros rebreu una polsera de la selecció, un imán i un vídeo d’agraïment.

Si aporteu 40 euros rebreu una polsera de la selecció, una senyera signada, un imán i un vídeo d’agraïment personalitzat.

Si aporteu 75 euros rebreu una polsera de la selecció, una senyera signada, una samarreta de la selecció i un vídeo d’agraïment personalitzat.

Per a empreses:

100 € Logo de l’empresa a les notïcies de la selecció a la web de la federació i una visita a les instalacions de l’empresa i noticia a la web.

200 € Logo de l’empresa a les notícies de la selecció a la web de la federació, visita a les instalacions de l’empresa amb noticia a la web, taller de Korfbal d’una hora amb els jugadors i jugadores de la selecció.

300 € o més. Logo de l’empresa a les notícies de la selecció, visita a les instalacions de l’empresa amb noticia a la web, taller de Korfbal de 1 hora i mitja amb els jugadors i jugadores de la selecció, samarreta i polsera.

Per donatius mes alts o interessats en un patrocini de la selecció (logo de l’empresa a la samarreta d’escalfament o altres possibilitats). Contacteu amb Víctor Vila: 635525145

Gràcies a tots per la vostra col·laboració. Tot suma. Suma’t a la selecció!