Catalunya finalitza en 8a posició al Campionat d’Europa de Korfbal 2021

0
426

Del 25 al 30 d’octubre s’ha estat disputant a la ciutat belga d’Anvers el Campionat d’Europa de Korfbal 2021. Un total de vuit seleccions dividides en 2 grups jugaven per classificar-se per a les semifinals que els hi donarien l’oportunitat de lluitar per una plaça a la gran final que es disputava el dissabte 30 de juny a l’espectacular Lotto Arena.

Grup A: Holanda, Portugal, Anglaterra i Hongria
Grup B: Bèlgica, Alemanya, Txèquia i Catalunya

Després de tres jornades disputades i el partit de 2a fase contra Portugal en la lluita per les places 5 a 8, la participació de la selecció catalana no va estat gaire afortunada pel que fa a resultats. Un cop finalitzada la fase de grups, l’equip català no va poder sumar cap triomf després de tres partits disputats. La derrota contra Alemanya al primer partit va ser contundent però no determinant (25-14).

La derrota de més dolorosa contra Txèquia el dimarts sí que va ser decisiva per a les aspiracions finals del nostre equip. Després d’un inici complicat i una espectacular remuntada posterior que va igualar el partit, el darrer quart es va decidir en un emocionantíssim final de partit que malauradament s’endugué per només un punt de diferència l’equip Txec (18-17).

El darrer partit contra Bèlgica (29-1) no va tenir cap rellevància donada la gran diferència de nivell entre tots dos equips i que res es jugaven de cara a les semifinals que disputarien els belgues a la jornada següent.

Imatges: Marco Spelten – Gertrude de Vries

El partit contra Portugal en la lluita per les posicions 5 a 8 que va jugar Catalunya el divendres a l’emblemàtic i espectacular Lotto Arena d’Anvers tampoc va finalitzar d’una manera satisfactoria pels nostres (20-10).

Imatges: Marco Spelten – Gertrude de Vries

Després d’aquest resultat Catalunya va lluitar per la 7a plaça del Campionat en un partit que es va disputar el dissabte 30 d’octubre de nou contra Txèquia al Lotto Arena, amb un resultat final desfavorable de 14-16.

Amb aquest darrer resultat, Catalunya finalitza la seva participació en 8a posició.

El pavelló Lotto Arena, amb una capacitat per a gairebé 5.000 espectadors, va ser el magnífic escenari de cloenda amb la disputa dels darrers partits que van decidir cadascuna de les posicions finals en aquest campionat d’Europa.

IKF EKCA 2021 FINAL RANKING

8th place: Catalonia
7th place: Czech Republic
6th place: Hungary
5th place: Portugal
4th place: England
3rd place: Germany
2nd place: Belgium
1st place: Netherlands

Tots els partits es van poder veure i seguir en directe a la web de la IKF www.worldkorfball.sport i al seu canal de YouTube “ikfchannel”. Podeu trobar més informació i imatges a la web de la IKF www.korfball.sport

Podeu seguir el dia a dia de la selecció i veure els millors vídeos i imatges seguint els perfils de la Federació Catalana de Korfbal i de la Federació Internacional de Korfbal:

Perfils de la IKF:

Web oficial de l’esdeveniment: https://ekc2021.com

 

Notícies relacionades anteriors:

Catalunya jugarà per la 7a posició al Campionat d’Europa de Korfbal 2021

Darreres notícies de Catalunya al Campionat d’Europa de Korfbal 2021

Albert Parrón, seleccionador català: “Serà difícil, però lluitarem fins al final”