La FCK difon el korfbal al Festival de la Infància

0
1515

L’àrea de promoció de la FCK ha acabat aquest any 2015 participant al 52è Festival de la Infància, un esdeveniment molt eclèctic que es porta a terme cada any en aquestes dates a la Fira de Barcelona i que té per objectiu oferir un conjunt d’activitats lúdiques, esportives i culturals per a totes les edats.

Tot i que el festival s’allarga fins el 4 de gener, la FCK hi va prendre part del 27 al 30 de desembre, gràcies al stand que cada any posa la Plataforma ProSeleccions Catalanes Esportives.

3 p

 

 

 

 

Com explica el cap de promoció de la FCK, Luís Rosa, “enguany, aquesta s’ha disposat en una nova zona de la fira dirigida a un públic més adolescent, la qual cosa ens ha permès arribar a molta més gent, a més de fer contactes amb professors i interessats particulars que volen conèixer el korfbal així com adquirir material”. A part d’adolescents, també han estat molts els nens i nenes que s’han apropat a la fira per conèixer el korfbal i practicar els seus primers llançaments a cistella.

Donada la seva importància i difusió, es tracta, doncs, d’una cita anual molt destacada en el calendari d’activitats de promoció de la FCK.

j