Exitoses 12 Hores Nocturnes de Korfbal de Castellbisbal

0
728

Se superen amb èxit les 12 hores de korfbal nocturn non-stop de Castellbisbal. Durant gairebé 12 hores, des de les 22:00h del dissabte fins a les 10:00h del matí de diumenge, un total de 7 equips participants, alguns locals i d’altres vinguts d’altres localitats com Terrassa, Barcelona o Montcada, van jugar una lligueta a doble volta amb partits de dues parts de 10 minuts cadascuna.

Tot plegat es va disputar en un ambient de germanor, música i diversió, i en què molts dels participants van tenir l’oportunitat de jugar per primer cop a la nova Pista de Tecnificació de la Federació Catalana de Korfbal a Castellbisbal, situada a l’Avinguda Can Campanyà, nº15. Un torneig que va posar a prova la resistència dels participants i que es va adjudicar l’equip Max Vader, compost per Marta Ortiz, Xènia Ramis, Arnau Gaona, Sílvia Ferré, Aitor Huguet i Magic O’Braian.

A més, els participants van poder gaudir d’un toc tecnològic de qualitat, i és que, durant tota la nit, es van retransmetre els diferents partits per streaming des del bar del Pàdel Castellbisbal. També es van emetre per la FM la música, locucions i anuncis que van sonar non-stop durant la nit.

En el següent enllaç podeu visualitzar el vídeo-resum del torneig, facilitat per l’organització del CK Castellbisbal.