12 hores nocturnes de korfbal non-stop a Castellbisbal

0
626

La nit de dissabte 27 a diumenge 28 de setembre la nova pista de korfbal de la FCK a Castellbisbal (Avinguda Can Campanyà,15) acollirà el torneig 12 Hores Nocturnes de Korfbal, una peculiar iniciativa organitzada pel CK Castellbisbal.

Des de les 22h de la nit i fins les 10h del matí, es disputaran un seguit de partits en format lligueta amb equips locals i d’altres provinents d’arreu de Catalunya, amb l’objectiu de passar una bona estona. Els enfrontaments es disputaran en format 4 contra 4, amb la novetat  i reclam que s’incorporarà una línia de “doble korf”, de dos punts.

El club vallesà ha volgut recuperar una iniciativa que fa més de quatre anys havia organitzat en diferents ocasions el Sant Llorenç Korfbal Club, en un format de 15 hores ininterrompudes.

Fins aquest dimecres hi ha un total de nou equips inscrits, però s’espera que se n’apuntin més, ja que està obert a equips de tots els nivells i edats, d’entre 4 i 6 persones, a un preu de 10 euros cada participant. Les inscripcions s’han de fer arribar per correu electrònic (clubkorfbalcastellbisbal@gmail.com) com a molt tard divendres.

Al següent enllaç podeu veure el vídeo promocional del torneig.

o