Arriba l’Europa Shield 2014 de Vilanova

0
672

El Bar Avenida Club Esportiu Vilanova i la Geltrú, amfitrió, i el Korfbal Assessoria Vallparadís participen a la segona competició europea de clubs

El gener és, sense dubte, el mes europeu del korfbal. Després de l’Europa Cup aquest divendres arriba l’Europa Shield 2014, una competició que enfronta els sots-campions de les lligues més importants d’Europa –exceptuant Holanda i Bèlgica–  i que aquest any arriba amb un important regust català.

Després de set anys, el torneig es torna a celebrar a Vilanova i la Geltrú, ciutat que ja va acollir l’Europa Shield del 2007 –que es va endur l’equip anglès Trojans–. A més del Bar Avenida CEVG, enguany hi participa també el Korfbal Club Assessoria Vallparadís, vigent campió del torneig i guanyador en tres ocasions.

Els equips catalans se sumen al Kingfisher KC (Anglaterra), Schweriner KC (Alemanya), KV Adler Rauxel (Alemanya), Clube Carnaxide Cultura e Desporto (Portugal), KC Brno (República Txeca) i Szentendrei KC (Hongria).

Vilanova i Vallparadís han quedat enquadrats en dos grups diferents. El conjunt del Garraf debutarà divendres a les 20.45h davant el Korfbal Club Brno, mentre que els terrassencs s’estrenaran a les 19.40h contra el CCCD portuguès. La competició s’allargarà fins diumenge, quan tindrà lloc la gran final. La resta de calendari i d’informació del torneig la podeu consultar al web de l’Europa Shield. http://www.ikfeuropashield2014.cat/calendari.html

Les entrades del torneig es podran aconseguir a les mateixes taquilles del Pavelló del Garraf al mateix divendres i tindran uns preus molt populars. Els tiquets d’un dia valdran tres euros (24 i 25 de gener) i quatre euros (26 de gener). L’abonament per als tres dies costarà cinc euros.

Arbitratge català
L’arbitratge de l’Europa Shield tindrà també un important regust català, amb la participació de Javier Navarro, Antonio Vargas i Adrià Garcia, qui destaca que “tenir l’oportunitat de poder xiular l’Europa Shield és un premi a la dedicació i l’esforç de moltes hores invertides en aquesta tasca que sovint és poc reconeguda”.

vallpa Sènior-A-korfbal-CEVG-Bar-Avenida