Els instituts Montserrat Miró i Ridaura, campions de la final KINS 2014

0
1654

Els instituts Ridaura (Platja d’Aro) i Montserrat Miró (Montcada i Reixac) es van proclamar campions de la final KINS Catalunya 2014 aquest passat dilluns en les categories cadet i infantil, respectivament.

En total, el Complex Municipal Esportiu de la Mar Bella de Barcelona va reunir al voltant de 400 nois i noies de 24 equips  –12 infantils i 12 cadets– procedents de diferents centres escolars del Vallès Occidental, Vallès Occidental, Lleida, Barcelonès i Girona. Tots ells s’havien classificat després d’assolir les primeres posicions en els diferents KINS celebrats durant aquesta temporada 2013-14. La bona acollida d’aquestes trobades de Korfbal per a Instituts han permès un creixement en el nombre d’equips i participants a les finals.

Els equips que van participar a la final KINS 2014 són els següents:

Categoria infantil: Can Jofresa, Dosa, Caparrella, Lladonosa, Quatre Cantons, Ridaura, Gorgs, Barcelona Congrés, Montserrat Miró, Manel Blancafort, Numància, Jonqueres.

Categoria cadet: Gallecs, Manel Blancafort, Miró, Gorgs, Dosa, Can Jofresa, Torre Vicens, Lladonosa, Ridaura, Palamós, Quatre Cantons, Manuel Vázquez Montalbán.

Premis individuals i Fair Play
Per primer any, la organització de l’esdeveniment va atorgar premis individuals als millors jugadors i jugadores en categoria infantil i cadet: Anna Bover (Ins Can Jofresa), Marc Capés (Ins Manel Blancafort), Clàudia Pisa (Ins Gallecs) i Roger Capdevila (Ins Miró). També va premiar l’Ins Can Jofresa i l’Ins Gorgs amb el guardó al millor equip Fair Play 2014.

La classificació general del KINS 2014 és la següent:

Infantil: Ins Montserrat Miró (1r), Ins Manuel Blancafort (2n) i Ins Quatre Cantons (3r).

Cadet: Ins Ridaura (1r), Ins Manuel Blancafort (2n) i Ins Manuel Vázquez Montalbán (3r).

La final KINS 2014 va ser possible gràcies a la col·laboració de la FCK, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB), els consells esportius del Vallès Occidental, Occidental Sud, Oriental, Sabadell, Lleida, Barcelona, Barcelona Nord i Girona i els professors i professores acompanyants.