El torneig de Badalona estrena noves cistelles fixes de korfbal platja

0
769

Els participants al torneig de korfbal platja de Badalona, celebrat el passat dissabte 26 de juliol, van poder estrenar les dues noves cistelles fixes de korfbal platja instal·lades gràcies a l’acord de la FCK amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que s’afegeixen a les de la platja del Bogatell de Barcelona i a la platja de Viladecans.

El torneig va tenir lloc a la platja del Coco de Badalona i va enfrontar cinc equips de nivell formats per jugadors de la selecció catalana absoluta, i també un equip de Badalona i un altre de Castellbisbal.

El conjunt vencedor va ser Pez Globo, format per Jose Álvarez, Oscar Hernández, Xènia Ramis i Irene Figueroa, que es va enfrontar a la final als Catalan Tulips. Aquest últim el composaven Berta Alomà, Albert Camprubí, Guillem Devant i dues jugadores de l’equip holandès OVVO de Kronn. L’equip Palo Laso va completar el podi.

L’última parada del Circuit Català de Korfbal Platja abans de vacances serà aquest proper dissabte 2 d’agost a Sant Adrià de Besós, en un torneig organitzat per la UKSA. En aquest enllaç podeu veure l’esdeveniment del Facebook.