Doble beach korfbal a Vilanova i Mataró

0
801

El Circuit Català de Korfbal Platja ha superat el seu equador aquest cap de setmana amb els tornejos de Vilanova i la Geltrú i Mataró. Dissabte a la tarda el circuit es va traslladar a la capital del Garraf, en un torneig veterà organitzat pel Club Esportiu Vilanova i la Geltrú, que enguany arribava a la XIIa edició.

La cita esportiva va comptar amb un total de dotze equips inscrits, dos més que en la passada edició. L’equip vencedor, Palo Laso, va guanyar un sopar al Xiringuito El Tres. El podi d’aquesta dotzena edició el van completar el conjunt Leyendas Vivas, que van guanyar un sopar al frankfurt El Surtidor, i Targarian, que es van endur un massatge al 50% ofert per la Núria Ventura. L’entrega de premis va comptar amb la regidora d’Esports de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, i amb una representant del Xirnguito El Tres. Com és tradicional, els participants al beach korfbal van continuar la jornada, ja de matinada, a la discoteca La Daurada.

Diumenge al matí va arribar el quart torneig de Korfbal Platja de Mataró, en què hi van participar vuit equips. Els equips Montcada City Thuunder, ALDA i Los primos van ser els vencedors de la jornada. Paral·lelament, l’organització va sortejar entre tots els participants un bateig de submarinisme per a dues persones que va anar a parar a les mans de la Lídia Fos, de l’equip ALDA.

En els següents enllaços podeu consultar les fotografies i vídeos dels tornejos de Vilanova i la Geltrú i Mataró.  .

El Circuit Català seguirà el proper dissabte 26 de juliol a Badalona.