El korfbal, molt present i reconegut dins dels Jocs Emporion del Baix Empordà

0
1178

La setmana passada uns 4.500 nens i nenes van participar en els Jocs Emporion, organitzats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya amb la coordinació tècnica del Consell Esportiu del Baix Empordà, com a consell esportiu amfitrió.

Els Jocs Emporion, celebrats enguany als municipis de Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Calonge i Sant Antoni de Calonge, Mont – ras, Palafrugell, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà,  tenen per objectiu dinamitzar i promoure la cultura de l’esport entre la població des d’un doble punt de vista: competitiu i ludicoesportiu, a través de diferents activitats de diverses modalitats esportives entre les quals destaca la trobada territorial korbal KINS Baix Empordà, en la qual van participar, divendres al matí, un total de 335 Jugadors de korfbal.

A la tarda es va celebrar la Segona Gala Territorial de Valors en Acció al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Els equips Gaziel A, PKC cadet i Ridaura infantil van ser guardonats en reconeixement al seu comportament cívic en la pràctica esportiva.

També va ser reconeguda la trajectoria de’n Manel Álvarez per haver mostrat sempre un comportament i valors exemplars durant la seva trajectòria en l’àmbit esportiu, especialment pel que fa al korfbal.