El korfbal al congrés “La igualtat en joc” com a referent d’esport mixt

0
133

El korfbal ha estat present a la 1a jornada del congrés “La igualtat en joc” que organitza la Secretaria General de l’Esport del 26 al 28 d’abril a l’INEFC Barcelona.

Aquest congrés té l’objectiu de crear un espai on promoure la igualtat real i efectiva entre dones i homes en l’àmbit de l’activitat física i l’esport, a través de polítiques públiques amb perspectiva de gènere, mesures per a la igualtat en les entitats esportives i la visibilitat de l’esport femení.

És en aquest marc de taules rodones, xerrades, diàlegs i presentació d’experiències, on representants de la FCK van exposar ahir dimecres una presentació sota el nom “Korfbal: l’únic esport d’equip mixt – un entorn social immillorable. El joc on la igualtat és essencial i intrínseca”.

Els assistents van poder descobrir que és el korfbal, i com n’és d’important promoure la inclusió d’aquest esport entre les institucions educatives a tots els nivells, així com encoratjar en general a què tots els clubs de Catalunya promocionin els seus equips femenins al màxim nivell, en benefici d’una societat més justa i igualitària.