Més de 1000 escolars van participar a l’abril a les jornades classificatòries dels KINS 2023

0
201

Aquest passat mes d’abril, més de 1000 nois i noies de les diferents regions esportives de la província de Barcelona, van disputar les jornades classificatòries per a les FINALS KINS 2023 de categoria infantil i cadet, que es disputaran el pròxim dimecres 10 de maig al matí al poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona.

Juntament amb els centres classificats de la província de Girona, que van jugar les seves fases al Març, es trobaran tots plegats en aquest gran esdeveniment final on es determinaran els campions de Catalunya de cada categoria.

📷 Isabel Sánchez 

Els KINS són trobades organitzades pels diferents Consells Esportius i la Federació Catalana de Korfbal (FCK) amb el suport dels diferents Ajuntaments i amb l’ajuda del professorat.

Cada jornada es configura com a una gran competició entre centres de secundària de la mateixa àrea. Aquestes competicions enfronten l’alumnat de 1r i 2n en categoria infantil, i 3r i 4t en categoria cadet, dels diferents instituts, en una mateixa trobada competitiva en horari lectiu. El guanyador de cada categoria de cada KINS es classifica per la FINAL KINS d’aquell any.

Agrair als Consells Esportius del Baix Empordà, d’Osona, del Barcelonès Nord i Barcelonès Sud, del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, així comal Consell de l’Esport Escolar de Barcelona pel seu suport i col·laboració en aquesta temporada 2022-23.

Horaris de les FINALS KINS 2023

CATEGORIA INFANTIL

CATEGORIA CADET