El KCB es jugarà l’accés a l’Europa Cup 2020 aquest cap de setmana a Saint-Étienne

0
1398

El KC Barcelona ja porta unes quantes setmanes de rodatge amb entrenaments de pretemporada amb la vista fixada a la primera ronda de l’Europa Cup, que jugarà d’aquest divendres a diumenge a França, amb l’objectiu d’aconseguir la classificació per a l’Europa Cup 2020 d’Hongria.

Aquest campionat classificatori tindrà lloc a la ciutat francesa de Saint-Étienne i enfrontarà vuit campions europeus: KCC Sokol České Budějovice (República Txeca), KC Barcelona (Catalunya), Cardiff City Korfball Club (Gal·les), FJEP Bonson (França), Marmara University Sport Club (Turquia), KS Sokól Serock (Polònia), KK SPU Nitra (Eslovàquia) i Edinburgh Maveriks (Escòcia). Els dos equips que quedin més ben posicionats s’afegiran a la resta de països ja classificats per a la màxima competició europea de clubs.

L’equip barceloní s’ha entrenat a un ritme de tres sessions setmanals durant tres setmanes, que han culminat amb un partit amistós contra el Castellbisbal per agafar sensacions. El capità Javier Navarro reconeix: “Sabem que el partit més important, si fem els deures a la primera fase, serà el primer partit de diumenge, que seria una hipotètica semifinal on guanyant aquell partit ens classificaríem, que és el nostre objectiu”. Per això, el KC Barcelona es proposa fer una bona fase de grups contra el Bonson (divendres, 19.10h), el Cardiff (dissabte, 9.15h) i Sokol (dissabte, 18.10h), per aconseguir arribar a semifinals i aconseguir el bitllet per a la final, que els donaria l’opció de viatjar a l’Europa Cup d’Hongria, que es jugarà del 9 a l’11 de gener.

Imatge: Gertrude de Vries