Darreres notícies de Catalunya al Campionat d’Europa de Korfbal 2021

0
290
[Actualitzat] Del 25 al 30 d’octubre s’està disputant a la ciutat belga d’Anvers el Campionat d’Europa de Korfbal 2021. Un total de vuit seleccions dividides en 2 grups busquen classificar-se per a les semifinals que els hi donarien l’oportunitat de lluitar per una plaça a la gran final que es disputarà el dissabte 30 de juny a l’espectacular Lotto Arena.

Grup A: Holanda, Portugal, Anglaterra i Hongria
Grup B: Bèlgica, Alemanya, Txèquia i Catalunya

Després de dues jornades disputades, la selecció catalana acumula dues derrotes consecutives, contra Alemanya al primer partit (25-14) i una de més dolorosa contra Txèquia ahir dimarts després d’un inici complicat i una espectacular remuntada posterior que va igualar el partit, fent del darrer quart un emocionantíssim final de partit que malauradament s’endugué per només un punt de diferència l’equip Txec (18-17).

Amb aquests resultats les opcions d’accedir a les semifinals s’esvaeixen i fan que l’equip català pugui només optar per assolir la 5a placa en aquest Campionat d’Europa. El proper rival serà l’amfitriona Bèlgica, ja classificada per a les semifinals després de dos contundents triomfs en els dos primers dies.

Avui dimecres a les 15:45, i en directe en aquest enllaç, és podrà seguir aquest darrer partit de Catalunya en la fase de grups. Els pròxims partits es disputaran el divendres i dissabte a l’emblemàtic pavelló Lotto Arena d’Anvers, amb una capacitat per a gairebé 5.000 espectadors i que servirà de magnífica cloenda per a un dels grans esdeveniments internacionals de korfbal que organitza la Federació Internacional de Korfbal.

Tots els partits es poden veure i seguir en directe a la web de la IKF www.worldkorfball.sport i al seu canal de YouTube “ikfchannel”. Podeu trobar més informació i imatges a la web de la IKF www.korfball.sport

Imatges: Marco Spelten

Podeu seguir el dia a dia de la selecció i veure els millors vídeos i imatges seguint els perfils de la Federació Catalana de Korfbal i de la Federació Internacional de Korfbal:

Perfils de la IKF:

Web oficial de l’esdeveniment i venda d’entrades: https://ekc2021.com

 

Notícies relacionades anteriors:

Albert Parrón, seleccionador català: “Serà difícil, però lluitarem fins al final”