Tret de sortida del 2n Trofeu Kids FCK

0
2117

Després de l’èxit de la jornada de cloenda del 1r Tofeu Kids FCK, aquest proper cap de setmana començarà el 2n Trofeu Kids, que constarà d’un total de 9 jornades d’enfrontaments de les categories aleví, infantil i cadet en diferents localitats catalanes.

Després d’estudiar el desenvolupament del 1r Trofeu i d’analitzar el número d’equips per categoria i àrea, l’àrea de promoció ha decidit fusionar el 2n i 3r Trofeu per tal de tenir una competició de més qualitat, més real, llarga, estable i amb més jornades i partits.

Els equips que participaran en aquesta competició seran els següents:
Sense títol

És important destacar que l’equip KCB cadet és un equip convidat per la FCK per tal de poder tenir una lliga de 12 equips. No obstant, com aquest està format per jugadors júniors, els resultats d’aquests encontres no tindran cap validesa i, per tant, no afectaran a la classificació.

Aquestes jornades s’aniran celebrant a diferents ciutats com Castellbisbal, Sant Adrià de Besós, Lleida o Badalona, entre d’altres. Aquest és el calendari de les 9 jornades, però encara no està confirmat:

jj

Aquest proper dissabte 27 de febrer se celebrarà la 1a jornada del 2n Trofeu Kids FCK a la localitat de Castellbisbal, a l’Illa Esportiva, de 9 a 13-30h aproximadament.

2onkids