Vallparadís, KCB, Montcada i SLKC es classifiquen per a les semifinals de la Copa B

0
1634

Gran jornada de vuitens i quarts de final de la Copa Catalana B que s’ha viscut aquest dissabte al Pavelló d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Des de primera hora del matí la totalitat d’equips de la 2a Divisió s’han enfrontat en una sèrie d’eliminatòries que han decidit els quatre equips classificats per a les semifinals de demà diumenge.

La jornada l’ha inaugurat l’únic partit de vuitens de final entre el Badalona i el Sant Llorenç KC, que s’ha emportat l’equip terrassenc amb molta comoditat per 13 a 16. Seguidament s’ha celebrat el primer enfrontament de 4rts de final entre el KC Barcelona i el CK Castellbisbal (20-13). Tot i que es preveia un duel molt igualat, l’equip barceloní ha portat la batuta en tot moment contra un equip amb qui havia perdut unes jornades enrere i ha obtingut, així, el bitllet que dóna accés a les semifinals de la Copa B. Aquest diumenge s’enfrontarà amb el Vallparadís B, que s’ha desfet del CE Vilanova i la Geltrú B per 17 a 13. La primera meitat ha estat bastant igualada, amb una curta avantatge per al conjunt del Garraf, però a la segona part els terrassencs han invertit el marcador i també s’han classificat per a les semifinals.

En el tercer partit del dia, el Montcada B s’ha desfet del Platja d’Aro KC per 16 a 18, en un partit que ha començat dominant el PKC, però que ben aviat ha estat dominat pel Montcada.

L’últim duel de la jornada de 4rts de final ha enfrontat el Lladonosa i el SLKC i ha acabat amb victòria pel SLKC per 11 a 18.

Horaris de semifinals

Així doncs, els horaris dels quadres de semifinals d’aquest diumenge són els següents:

10:00: Partit d’exhibició (pendent de confirmació: PKC – Combinat Copa)
11:30: Semifinal 2: K. Vallparadís B – KC Barcelona B
13:00: Semifinal 1: SLKC A – K. Montcada A