El Castellbisbal i el Vilanova, finalistes de la Copa Catalana B

0
1702

Aquest cap de setmana hem conegut els finalistes de la Copa Catalana B –CK Castellbisbal B i CEK Vilanova B– en una doble jornada de quarts de final i semifinals celebrada a Platja d’Aro.

Dissabte a la tarda es van jugar dos partits de quarts de final. El primer, entre el Vallparadís B i el KC Barcelona B, va acabar amb victòria per l’equip barceloní per 13 a 19. A continuació es van enfrontar el Platja d’Aro KC B i el CEK Vilanova B, equip que s’ha vist reforçat amb una petita delegació de jugadors i jugadores de la República Dominicana, gràcies a un conveni amb la Federació de Santo Domingo. La victòria per 11-13 va classificar l’equip vilanoví per a les semifinals.

La jornada de diumenge es va iniciar amb el tercer partit de quarts de final entre el Montcada B i el Sant Llorenç B, que es va endur el Montcada per 16-21 tot i que a la segona part els terrassencs es van apropar en el marcador.

En els partits més decisius de semifinals, el CK Castellbisbal B, que pel sorteig passava directament a semifinals, va vèncer el KC Barcelona B per 15-17 en un matx molt igualat. Finalment, una trepidant semifinal entre el Vilanova B i el Montcada B va donar el bitllet de classificació per a la final de la Copa B a el Vilanova B després que el jugador dominicà Joel Rosario anotés un gol d’or i fes vibrar el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Enmig i aprofitant el cap de setmana ple de korfbal degut a la celebració de les finals del 1r Trofeu Kids FCK 2016-17 de dissabte al matí i els partits de quarts de final i semifinals de la Copa B, es va celebrar també un clínic de la selecció catalana absoluta i un partit entre els mateixos jugadors. Finalment, el cap de setmana es va tancar amb un entrenament de la selecció catalana sub-19.

Les imatges dels partits ja estan penjades al Flickr de la FCK.