El Vallparadís revalida el títol de la Lliga Nacional de Korfbal

0
1461

El Castellbisbal C, el Castellbisbal B i l’Assessoria Vallparadís es van proclamar guanyadors de les Finals Nacionals de korfbal 2016 de la 1a, 2a i 3a Divisió aquest dissabte a la tarda al pavelló de Can Jofresa de Terrassa.

ckkkkk

La final de la 3a Divisió va inaugurar la tarda korfbalística a Terrassa. El Club Korfbal Castellbisbal C es va imposar per 18 a 19 en una final molt igualada. Durant gran part dels minuts, el CK Lleida, que era líder invicte de la categoria fins el moment, anava per davant amb molt poca avantatge. Quan faltaven 17 minuts, el Castellbisbal es va posar per davant per primer cop i el partit es va mantenir molt igualat fins pràcticament el final
.

A la Segona Divisió, el Castellbisbal B va guanyar la final per 21 a 20 contra el CK Montcada B, en un matx també igualadíssim. En l’últim minut de joc, el Castellbisbal va forçar el Gol d’Or i va anotar la cistella de la victòria en la pròrroga.

MONFinalment, a les 19.15h va començar l’esperat duel de la categoria reina entre el Korfbal Assessoria Vallparadís i el KC Barcelona, que es va endur l’equip terrassenc per 25 a 29. Va ser un partit tens i viscut, dominat per una gran igualtat en el marcador, que es veu en el parcial de 16 a 16 en l’equador. En els últims 15 minuts, el Vallparadís va prémer una marxa més i es va escapar amb una petita avantatge de 3-4 punts que va saber mantenir fins al final. Es tracta de la tercera Lliga Nacional seguida per a l’equip que entrena Miguel Angel Tobaruela.

Les entregues de premis van comptar amb la presència del Cap de Gabinet de la Secretaria General de l’Esport, Joaquim Perisé, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, el regidor delegat d’Esports de Terrassa, Dani Nart, el regidor de Serveis Generals i Govern Obert, Alfredo Vega, el president de la FCK, Francesc Serra, i els vocals de la Junta FCK, David Pitarch i Joan Pérez.

kb3a

Foto de portada: Cristina Ruiz (@unnika)