Vacarisses donarà dissabte el tret de sortida del 3r Trofeu Kids

0
1929

Aquest proper dissabte 13 de maig les categories de promoció iniciaran la tercera i última fase de competició d’aquesta temporada: el 3r Trofeu Kids FCK 2016-17. Serà un tram de només tres jornades que conclourà el dissabte 10 de juny amb la celebració de les finals del 3r Trofeu Kids, el mateix dia en què també es jugaran les finals de la lliga.

A diferència dels 1r i 2n Trofeus, en aquesta última fase s’han introduït alguns canvis en el sistema de competició per tal de poder  encabir aquest tercer trofeu i que puguin coincidir en el mateix dia (10 de juny) i lloc (Pavelló Municipal de Pardinyes, Lleida) les finals sèniors i del 3r Trofeu Kids.

És per això que a la categoria infantil i cadet es faran dos grups i es rebaixaran considerablement el nombre de partits totals.

La primera d’aquestes tres jornades del 3r trofeu es disputarà aquest dissabte 13 de maig a Vacarisses; la segona, del dia 20 de maig, es jugarà a Montcada, mentre que la tercera (27 de maig) encara no té una ubicació confirmada.

Aquests són els horaris previstos d’aquesta primera jornada del 3r Trofeu Kids d’aquest proper dissabte 13 de maig a Vacarisses: