Lleida reunirà les finals de la lliga i del 3r Trofeu Kids (10 de juny)

0
1490

El dissabte 10 de juny és un d’aquells dies destacats dins l’agenda korfbalística catalana. La capital del Segrià acollirà, en un mateix dia, les finals de les lligues sèniors i de les categories de promoció. Al matí, de 9h a 14h, es jugaran les finals del 3r Trofeu Kids FCK 2016-17, mentre que a la tarda tindran lloc les finals de les tres lligues sèniors, amb aquests horaris:

  • 16.00h: Finals Lliga Nacional 2a Divisió + entrega de trofeus
  • 17.30h: Finals Lliga Nacional Top B + entrega de trofeus
  • 19.30h: Finals Lliga Nacional Top A + entrega de trofeus

Tot això serà al Pavelló Municipal de Pardinyes (Lleida), i comptarà amb la col·laboració de l’AEE Lladonosa en les tasques organitzatives.

Recta final

Durant el mes que falta per aquestes finals, la flama de la competició es mantindrà més viva que mai: aquest proper cap de setmana es jugaran els últims partits pendents de les tres categories sèniors principals, amb els quals s’acabarà de determinar la classificació final de la lliga regular, així com les posicions i encreuaments per als play-offs de la lliga, que començaran el cap de setmana del 20-21 de maig.

Per la seva banda, durant aquests caps de setmana es jugarà la fase prèvia del 3r Trofeu Kids FCK 2016-17, que permetrà conèixer els equips classificats per a les finals d’aquesta categoria.