Vacarisses acollirà diumenge les Finals Nacionals de korfbal

0
612

El poliesportiu municipal de Vacarisses serà l’escenari de les Finals Nacionals de korfbal 2019. La cita tindrà lloc aquest diumenge a la tarda i servirà per donar a conèixer els nous guanyadors de la lliga 2018-19 de les categories sèniors i júnior del korfbal català. Com sempre, es preveu que reuneixi una gran quantitat de públic i seguidors.

Els equips protagonistes de les finals són els vencedors de les semifinals dels play-off de lliga, que s’han jugat durant aquest mes de maig i que han enfrontat el primer i el quart classificats i el segon i tercer de cada categoria, al millor de tres partits.

Vallparadís i KC Barcelona, finalistes de la 1a Divisió
El KA Vallparadís, precisament, ha aconseguit guanyar-se el dret de ser a la final de les tres categories, un repte que, segons l’entrenador del conjunt de la Primera Divisió, Manel Ramon, “afrontem amb molta il·lusió. Sabem que és molt difícil guanyar a totes les categories, però lluitarem per aconseguir-ho”.

La gran final de la 1a Divisió entre el Vallparadís i el KC Barcelona repetirà els mateixos protagonistes de les finals de les temporada 2016-17 i 2015-16, que va guanyar l’equip terrassenc.

El capità del KC Barcelona, Javier Navarro, afirma que “l’equip es presenta a la cita amb expectatives de guanyar el segon títol per al KCB”, però assegura: “Sabem que serà molt difícil perquè, tot i que la lliga ha estat molt competitiva i qualsevol dels cinc equips podia haver arribat a aquesta final, el Vallparadís ha estat el més regular”. Finalment destaca: “Esperem que sigui una final competida, atractiva de veure i, sobretot que es vegi bon korfbal”.

Per la seva banda, Manel Ramon reconeix que  “la temporada no ha estat fàcil degut a les baixes que ens han acompanyat, però tot i així l’equip ha resolt molt bé la lliga regular i també s’ha proclamat guanyador de la Copa. Arribem a la final amb l’equip més sencer i amb moltes ganes d’aconseguir el títol, però creiem que a una final no poden haver favorits i que el KCB ens ho posarà molt difícil”.

Finalment, les finals de la 2a Divisió i de la categoria Júnior enfrontaran el Vallparadís i el Platja d’Aro KC.

Premis i trofeus
Com ja és tradició, després de cada final s’atorgaran els premis als equips guanyadors i també es donaran els trofeus als màxims encistelladors, jugadors/es més ben valorats/des i millors entrenador/es, les votacions dels quals encara es poden enviar fins divendres.

Els horaris de la competició seran els següents:

16.00h: FINAL LLIGA CATALANA JÚNIOR
CK Vallparadís Jr. – Platja d’Aro KC Jr.

18.00h: FINAL LLIGA CATALANA 2A DIVISIÓ
CK Vallparadís B – Platja d’Aro KC B

20.00H: FINAL LLIGA CATALANA 1A DIVISIÓ
CK Vallparadís – KC Barcelona