Superat amb èxit l’últim test abans de l’Europeu de Portugal

0
683

La selecció catalana s’imposa a l’equip holandès de DES en el partit d’inauguració de la nova pista de korfbal de Castellbisbal

La selecció catalana absoluta de korfbal va superar aquest dissabte l’últim test abans de l’Europeu de Korfbal de Portugal, que se celebrarà a la ciutat de Maia del 25 al 2 de novembre, en un enfrontament que va servir per inaugurar oficialment la nova pista de korfbal de Castellbisbal.

L’equip dirigit per Rosendo García es va imposar per 29 a 20 i 29 a 8 al primer i segon equip holandès DES, de la ciutat de Delft, tot mostrant un alt nivell i bones sensacions. El primer d’aquests equips és entrenat per l’exseleccionador català, Tilbert de la Haye, i l’exentrenador del KC Barcelona, el català Albert Vidanya.

Rosendo Garcia destaca que “l’equip va mostrar un bon rodatge, amb un gran encert davant de cistella i un joc dinàmic”.  Amb tot, el tècnic català reconeix:  “Sempre és bo acabar la preparació amb sensacions positives, guanyant partits”. En aquest sentit, fa un mes i mig, la selecció catalana va derrotar les seleccions anglesa, gal·lesa i escocesa a l’stage de praparació que va fer a Anglaterra.

Durant aquest dissabte, també es va aprofitar per homenatjar l’exjugadora de la selecció catalana absoluta Raquel Varela amb l’entrega d’una placa commemorativa per la seva llarga trajectòria dins del korfbal català.

L’expedició catalana viatjarà  aquest dijous 23 d’octubre cap a Portugal. El primer rival serà la potent selecció belga (dissabte 25 a les 15h).