S’obre el període d’inscripcions pel proper curs d’àrbitres de promoció

0
1677

Dissabte 7 de febrer tindrà lloc a la nova Pista de Tecnificació de la FCK de Castellbisbal la primera jornada del nou curs de formació d’àrbitres d’iniciació (monitors de joc).

Aquest curs sense cost està subvencionat en la seva totalitat per la Federació Catalana de Korfbal. El Comitè d’Àrbitres que l’organitza l’ha programat pels dies 7, 14 i 21 de febrer, de 10:00 a 14:00 a la nova Pista de la FCK a Castellbisbal (Avinguda Can Campanyà, nº15). Al llarg d’aquests dies es treballarà la part teòrica durant els dos primers, reservant la part pràctica pel darrer dia, tot xiulant partits reals entre equips infantils.

ACTUALITZACIÓ (4/feb/2015): A banda dels dies 7, 14 i 21 de febrer, també està previst fer un dia extra de “repesca” el dia 28 o un de posterior, per tots aquells que no puguin asistir a la 1ª o a la 2ª sessió.

El curs està obert a tots aquells jugadors i jugadores, entrenadors, mestres, aficionats i públic en general que vulguin involucrar-se o aprendre les regles bàsiques de joc del korfbal, sent l’objectiu últim el de poder formar a tot un nou grup de persones per a que puguin ser monitors de joc de categories de promoció, i futurs àrbitres de categories superiors en els propers anys.

Aquesta és una gran oportunitat per a tots per a poder aprofundir més en el nostre esport, així com aprendre i actualitzar conceptes i reglaments de joc que han evolucionat moltíssim ens els darrers anys.

Podeu realitzar les vostres inscripcions enviant un correu electrònic a arbitres@korfbal.cat amb les següents dades

– Nom i cognoms de la persona que vol fer el curs
– Telèfon de contacte
– El vostre correu electrònic
– Club al que pertanyeu (si en sou)