La selecció ja es prepara pel Pre-Europeu de França

0
1122

Un combinat de la selecció catalana sub-23 i absoluta de korfbal ha iniciat aquestes darreres setmanes els entrenaments de preparació per al campionat Pre-Europeu de França, que tindrà lloc del 3 al 5 de juny a la localitat de Saint Etienne.

Catalunya necessitarà fer un bon paper per aconseguir classificar-se per a l’Europeu d’Holanda del 2016, ja que només podran jugar aquest Europeu els primers i segons equips del torneig. La necessitat de jugar aquest campionat pre-campionat arriba després de la discreta novena posició de la selecció aconseguida el 2014 a l’Europeu de Maia (Portugal).

La resta de seleccions participants al Pre-Europeu són França, Turquia, Irlanda, Gales i Suècia.

L’equip entrena els diumenges i dilluns a l’Illa Esportiva de Castellbisbal sota les ordres de David Guzmán i Xavi Vidal. Aquest últim recorda que “la idea era participar a aquest torneig amb la selecció sub-23, ja que aquesta no pot participar al seu mundial al mes de juliol per problemes econòmics, però hi ha hagut algunes baixes, i alguns jugadors de la selecció absoluta s’han incorporat a l’equip per donar un cop de mà”.

Els jugadors i jugadores que s’entrenen per aquest torneig són els següents:

Miriam Moraleda
Mari Hernandez
Nadia Beltran
Aida Rodriguez
Xènia Ramis
Berta Aloma
Dani Fernandez
Joel Rus
Adrià Garcia
Alex Llovera
Miquel Gil
Ahmed El Mallali
Javi Navarro
Albert Camprubí