Jessica Lechuga, Albert Parron i Jose Luís Jurado són escollits millors jugadors de la temporada

0
969

A prop d’un centenar de persones van assistir aquest passat dissabte 20 de juny a la Gala FCK 2015, l’esdeveniment que cada any serveix per tancar la temporada del korfbal català i que per segon any consecutiu es va celebrar a la pista de tecnificació de la FCK a Castellbisbal.

La cerimònia es va iniciar amb un repàs gràfic dels esdeveniments més destacats d’aquesta temporada 2014-15, entre els quals destaquen l’Europeu absolut de Portugal, la Supercopa, la Copa Catalana, les Finals Nacionals, l’Europa Cup, l’Europa Shield o els Mundials sub-17 i sub-19.

Tot seguit, el presentador va donar pas al moment més esperat per tots i totes: el lliurament de premis, que van quedar repartits de la següent manera:

Millor jugador aleví Barcelona: Guillem Ceballos

Millor jugadora aleví Barcelona: Laura Tobaruela

Millor jugador infantil Barcelona: Adrià Margaix

Millor jugadora infantil Barcelona: Aitana Segura

Millor jugador cadet Barcelona: Albert Góngora i Ivan Fernández (empat)

Millor jugadora cadet Barcelona: Alicia Fernández

Jugador amb millor progressió: Pol Sánchez

Jugadora amb millor progressió: Xènia Ramis

Millor àrbitre sènior: David Arjona

Millor entrenador sènior: Miguel Ángel Tobaruela

Millor jugador sènior: Jose Luís Jurado i Albert Parrón (Empat)

Millor jugadora sènior: Jessica Lechuga

Màxims encistelladors: David Remalla i Sònia Cabré (3a Divisió), Jordi Giménez, Marc Santaeugenia (empat) i Míriam Moraleda (2a Divisió), Ivan Alberich i Jessica Lechuga (Lliga Nacional).

Durant tota la gala, els assistents van tenir l’oportunitat de fer-se una fotografia en el photocall que la FCK va instal·lar a prop de l’escenari i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #nitdekorfbal. Podeu veure aquestes i la resta de fotografies al Flickr de la FCK. Gràcies a tots per l’assistència i per la participació amb les imatges!

photovisi-download