Més accessibilitat per a l’arbitratge: Reglament ‘en línia’ i espai propi a la web  

0
1577

 

Des de principis d’any, el nou Comitè d’Àrbitres està treballant per tal de renovar, millorar i potenciar el funcionament d’aquesta important i fonamental àrea de la Federació Catalana de Korfbal.

És per això que amb la incorporació de nous membres a aquest Comitè, s’han pogut realitzar i projectar tot un seguit de programes, trobades i cursos de monitors de joc, així com s’ha reimpulsat la tasca d’avaluació, formació i seguiment arbitral. Tanmateix, i amb la voluntat d’actualitzar i unificar les normatives actuals de joc i de competició a les vigents a nivell internacional, des de ja fa vàries setmanes està habilitada una nova secció a la web de la FCK amb tot el reglament de joc traduït completament al català, amb afegits, comentaris i casuístiques particulars, amb l’objectiu que sigui més accessible i fàcil per a tothom repassar i refrescar la més vigent normativa de joc.

A aquesta secció se li afegeix ara una nova adreçada específicament als àrbitres, en la que es poden trobar tot un seguit de materials, documents, informacions i enllaços per estar al dia i conèixer les noves directrius i criteris a aplicar a tots els nivells en les seves tasques i responsabilitats com a àrbitres i monitors de joc de korfbal. Aquesta serà una secció en constant actualització de materials i continguts.

Es dóna així una passa més de cara a poder començar la temporada vinent a ple rendiment i amb un col·lectiu arbitral reforçat, renovat i millorat, tot desitjant que pugui estar a l’alçada i al gran nivell que és mereixen totes i cadascuna de les categories de competició i de promoció que organitza la Federació Catalana de Korfbal.