Luis Rosa es trasllada a Colòmbia per convertir-se en l’entrenador ajudant de la selecció colombiana de korfbal

0
2017

El responsable de l’àrea tècnica i promoció de la Federació Catalana de Korfbal, Luis Rosa, emprèn aquest dilluns una gran aventura internacional a Sud-amèrica, concretament a Colòmbia.

Rosa es convertirà en l’entrenador assistent de la selecció colombiana de korfbal per afrontar, el cap de setmana del 3 i 4 de març, el torneig Panamericà de korfbal de Cali, Colòmbia. Es tracta d’un torneig semblant a un Europeu de seleccions, que serà classificatori per al Campionat Mundial de korfbal de Sud-àfrica del 2019.

Aquest projecte es va començar a gestar anys enrere, en una visita que va fer a l’Escuela Nacional de Deporte de Cali, època en què Rosa també va realitzar diferents projecte en d’altres països com l’Argentina o la República Dominicana, entre d’altres.

Luis Rosa es mostra “molt il·lusionat per tornar a exercir d’entrenador i gaudir d’aquesta experiència panamericana a Colòmbia”, que té per objectiu “optar a una de les dues places que donen accés al Mundial 2019”. Rosa s’incorporarà als entrenaments de preparació abans de la cita esportiva del 3-4 de març.

Des d’aquí li desitgem molta sort en aquesta aventura internacional.