Les finals de la Copa Catalana, dissabte 24 de febrer a l’Illa Esportiva de Castellbisbal

0
1736

D’aquí poc més de dues setmanes, el proper dissabte 24 de febrer es jugaran les finals de la Copa Catalana. Serà el primer títol de la temporada que es disputarà a nivell català, la qual cosa el converteix en un esdeveniment ben esperat per als equips classificats.

Els finalistes de la Copa Catalana han anat sorgint de les diferents fases de quarts de final i semifinals que s’han jugat concentradament en un cap de setmana per a cada categoria, amb l’excepció de la segona semifinal de la Copa Catalana B, entre el Platja d’Aro i el Montcada, que es va haver de jugar el 28 de gener a Tiana perquè en el seu moment la pista coberta de Montcada estava impracticable a causa de la pluja.

El CK Montcada B va derrotar el Platja d’Aro B i es va classificar per a la final de la Copa Catalana B, que jugarà contra el CK Castellbisbal B. El Sant Llorenç i l’AEE Lladonosa s’enfrontaran en la final de la Copa C, mentre que, enguany, els protagonistes de la Copa Catalana A seran ben diferents als de l’anterior edició, ja que s’han classificat el CK Montcada i el KC Barcelona.

Els horaris de les finals són aquests:

16:30h- Final Copa C Sant Llorenç KC- AEE Lladonosa 
18:30h- Final Copa B CK Montcada B- CK Castellbisbal B
20:15h- Final Copa A: CK Montcada A- KC Barcelona A

Els partits es jugaran a l’Illa Esportiva de Castellbisbal. La instal·lació estarà oberta des d’una hora abans de l’inici del primer partit.