La UKSA inicia la lliga amb victòria a Mataró

0
518

IMG_20812

La UKSA, l’equip de korfbal de la ciutat de Sant Adrià de Besós, va començar la lliga aquest passat cap de setmana a la pista del Mataró. Els nervis eren evidents per poder signar un bon començament de lliga, però els de Sant Adrià van complir i ja en la primera part van anar sempre per

Del partit cal destacar les 5 cistelles d’Alejandro Díaz, les 4 de Juan Ramon Pozuelo, 3 de Lídia Fos, així com les 2 de Marina Saizi Albert Gil També cal destacar la participació en el partit de la júnior Júlia Rodríguez, que s’estrenava amb el sènior, i de la nova incorporació d’aquesta temporada Eric Thibaudeau. davant en el marcador. Poc a poc s’anava augmentant distàncies, fins el 4-9 amb el que es va acabar la primera part. En la represa, els atacs van ser més contundents, i els del Besòs van ampliar l’avantatge al marcador, arribant a un 6-19 al final.

La propera prova de foc serà el diumenge 27 d’octubre, quan la UKSA rebrà al CK Sabadell (equip que ha descens de la categoria superior) al Pavelló Marina-Besòs a les 11:30 del matí.