La selecció sub-17 vol fer un bon paper al Mundial d’Eindhoven d’aquest cap de setmana

0
1434

Aquest proper cap de setmana 29 i 30 de juny els jugadors i jugadores de la selecció catalana sub-17 participaran en el campionat Mundial d’Eindhoven (Holanda). L’equip dirigit per Javier Navarro i Miquel Gil, viatjarà aquest divendres cap als Països Baixos, per acabarà de preparar els últims detalls abans de l’inici de la competició.

Entre dissabte i diumenge al matí cada equip disputarà els cinc partits de la seva fase de grups, mentre que diumenge es jugaran els partits de semifinals, també per al 5è-8è lloc i per a la 9a i 12a posició, segons la classificació obtinguda durant la primera fase.

Catalunya ha quedat emparellada  en el grup B, juntament amb Bèlgica, Xina Taipei, República Txeca, Hongria i Eslovàquia. Tal com reconeix el tècnic del combinat català, “ens ha tocat un grup força complicat, ja que si volem aspirar a classificar-nos per a les semifinals, cal que quedem primers o segons de grup i, per tant, haurem de guanyar com a mínim a la Xina Taipei o a Bèlgica”.

La selecció catalana debutarà dissabte a les 9.50h contra el representant d’Hongria; s’enfrontarà a la República Txeca a les 13.10h i contra Bèlgica (14.50h), Eslovàquia (18.10h) i la Xina Taipei (diumenge, 10.10h). L’equip ha realitzat un total de vuit entrenaments de preparació on ha treballat el sistema de joc proposat per mirar que els integrants de l’equip intentin jugar d’una manera similar.

Navarro reconeix: “Segur que serà una experiència internacional molt interessant per als nostres jugadors i jugadores, que esperem que puguin competir al màxim per aconseguir un bon resultat”.

La llista de jugadors i jugadores és la següent:

Aina  Mas Tena
Aina Trigueros Giménez
Ona Pitarch Raventós
Laura Tobaruela Ruiz
Aitana  Segura Aparicio
Aina Artés Pupim
Isabel Anaya Sánchez
Aida Gutiérrez Casquero
Yassine Amine
Temi Combis Julià
Victor Puertas Rojas
Joan Hernández Tey
Marc Sedó Peirotén
Adrià Margaix i Delgado
Jordi Vert Martínez
Iván Pozo Garcia

‍Per a més informació: https://www.u17kwc.com/