La selecció absoluta guanya l’Interland contra Portugal

0
1054

La selecció catalana absoluta va sortir victoriosa de l’Interland contra Portugal (18-21), el partit amistós internacional que va disputar aquest diumenge contra la selecció veïna durant l’stage de preparació a Lisboa.

Aquest enfrontament es va celebrar a l’Escola Da Ramada d’Odivelas davant d’un bon nombre d’espectadors. Pels catalans van anotar Xavi Vidal (7), Jose Luis Jurado (3), Albert Parrón (2), Irene Figueroa (2), Olga Gandía (2), Xèenia Ramis (2), Aida Rovira (1), Alexis Escardibul (1), Jessica Lechuga (1).

A més d’aquest matx oficial, els jugadors/es van exprimir el temps i van aprofitar l’estada per fer també una sèrie d’entrenaments així com un partit d’entrenament. Tot, per donar el tret de sortida a la preparació per al Mundial absolut de Bèlgica 2015.

El seleccionador català, Rosendo García, destaca que “en aquest stage hem fet proves en diferents aspectes que ens han donat un resultat  molt positiu. Han vingut jugadors que no van venir a l’Europeu de Maia, i han mostrat un bon nivell”.

Alhora, assegura que “en conjunt, tots els jugadors i jugadores s’han adaptat molt bé als diferents aspectes tàctics d’aquesta primera presa de contacte”.

A partir d’ara, el cos tècnic planificarà uns quants entrenaments abans de començar la preparació a finals del mes de juny.

(Foto: Federação Portuguesa Corfebol)