La presidenta Kira Menén viatja a Brusel·les per participar dimarts en l’InfoDay del programa Erasmus Plus Sport

0
629

La presidenta de la FCK, Kira Menén, juntament amb altres presidents de federacions esportives catalanes han viatjat avui a Brussel·les acompanyats de beneficiaris dels programes d’acció social de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per conèixer de prop les institucions europees. Es tracta de joves i persones sense sostre i discapacitats que han participat en els projectes INSERsport i Welcome League.

L’objectiu és que els joves i usuaris de col·lectius vulnerables puguin conèixer, aquest dilluns, el Parlament europeu i el seu funcionament i comparteixin espais amb diferents dirigents esportius de federacions vinculades a INSERsport, el programa de formació i inclusió laboral de la UFEC que aquest any celebrarà la seva tercera edició.

La trobada ha estat organitzada pel departament d’Acció Social de la UFEC. El president de l’entitat, Gerard Esteva, encapçala una expedició formada per Kira Menén (Korfbal), Salvador Punsola (Activitats Subaquàtiques), Òscar Cruz (Esports d’Hivern), Joan Soteres (Futbol), Ramón Nogué (Golf), Fermín Parra (Judo) i Joan Ignasi Rosell (Piragüisme). Tots participaran demà dimarts en l’InfoDay del programa Erasmus Plus Sport, una trobada promocionada per la Comissió Europea on les diferents federacions esportives podran conèixer com trobar fórmules de finançament per portar a terme projectes amb altres partners europeus.

Imatge: UFEC