Es consolida el torneig de Korfbal de Platja d’Aro

0
1114

12 equips sèniors i 9 júniors es van donar cita aquest dissabte al segon torneig de korfbal de Platja d’Aro, organitzat pel Club Korfbal Baix Empordà a la platja gran del municipi de la Costa Brava.

La jornada es va iniciar de bon matí amb la competició júnior, que va guanyar l’equip Freestyle.

A les 16.00h va ser el torn dels equips sènior. El conjunt format per Javi Navarro, Mireia Figuera, Olga Gandia, Jose Álvarez, Raquel Lanaspa, amb el nom de Mazaos, es va imposar en la final sènior i es va endur un “Creuer Party” a Magic Boats. El podi el van completar MKC i Eternes Promeses.

Amb la victòria d’aquest dissabte, Mazaos lidera provisionalment el Circuit Català de Korfbal Platja.

L’entrenador del CK Baix Empordà, Jose Álvarez, va firmar un doblet aquest dissabte. També va guanyar, amb la jugadora del CK Baix Empordà Claudia González, el concurs de llançaments de llarga distància per parelles a la final contra Enric Delgado i Adriana Roca.

 L’elit del korfbal belga, a Platja d’Aro

La jornada va comptar amb la participació dels jugadors internacionals Bart Cleyman, que va jugar amb els Korffullérs, i David Peeters, amb Mazaos,  tots ells de la selecció absoluta belga, que van mostrar el seu talent i van ajudar a aconseguir partits més vistosos.

El Circuit Català de Korfbal Platja continuarà aquest proper dissabte 13 de juliol a Sant Adrià de Besós

OLYMPUS DIGITAL CAMERA