El Vallparadís s’alça amb la Copa Catalana 2015

1
1851

El Vallparadís B i el PKC guanyen les Copes B i Júnior, respectivament

Platja d’Aro ha estat l’escenari d’un gran cap de setmana de fortes emocions i bon korfbal durant la celebració de l’esperada fase final de la Copa Catalana, que ha donat tres guanyadors: Vallparadís A (Copa Catalana), Vallparadís B (Copa B) i PKC (Copa Júnior). Dissabte es van jugar les dues semifinals de la Copa A entre el Vallparadís i el Montcada (29-19) i entre el Castellbisbal i el KCB (25-28), mentre que diumenge s’han celebrat les finals.

El korfbal terrassenc ha estat un dels protagonistes indiscutibles del cap de setmana. La jornada de diumenge ha arrencat a les 10h amb la primera final del dia entre el Sant Llorenç KC i el Vallparadís B en la Copa Catalana B, que s’ha endut el Vallparadís B amb una gran solidesa per 17-13, tot donant continuïtat a una gran temporada.

A les 12.15h s’ha iniciat la final de la Copa Júnior entre el Platja d’Aro KC i el Miró Júnior, que s’ha adjudicat l’equip local també per un còmode 27 a 17.

I al voltant de les 14.00h ha arribat el plat fort del dia: la final de la Copa Catalana, que ha enfrontat el Vallparadís i el KCB en un partit vibrant en què els dos conjunts han exhibit bon korfbal. A diferència de les passades edicions d’aquesta competició, la d’avui ha estat una final molt ajustada, i és que l’ha guanyat el Vallparadís per només un punt de diferència (27-26). Els primers compassos de l’enfrontament han tingut color egarenc d’un Vallparadís que a l’equador de la primera part guanyava per cinc punts de diferència. Un KCB molt concentrat i animat després d’un partit molt sòlid de semifinals, s’ha mantingut dins i ha anat reduint distàncies fins arribar a posar-se dos punts per sobre, però els terrassencs han posat una marxa més i han tornat a capgirar l’electrònic per donar lloc a uns últims minuts vibrants en què els barcelonins han tingut a tocar l’empat. Amb aquesta victòria el Vallparadís aconsegueix revalidar un títol de la Copa Catalana que ja va aixecar la temporada passada.

L’entrega de trofeus ha comptat amb la presència del Representant Territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Platja d’Aro, Albert López, el president de la FCK, Francesc Serra; la membre de la junta FCK, Laura Fernández, i la presidenta del PKC, Pilar Rojas.

Podeu veure les fotografies de les semifinals i finals de la Copa Catalana 2015 al Flickr de la FCK.