El Vallparadís Júnior prepara un torneig de pretemporada pel 29 de setembre

0
669

El Korfbal Club Vallparadís Júnior organitzarà un torneig de korfbal de pretemporada  dissabte 29 de setembre, amb l’objectiu que el màxim nombre d’equips s’hi apuntin per posar-se en forma de cara a l’inici de la temporada 2018-19.

Aquest s’ubicarà al pavelló municipal de Sant Llorenç de Terrassa, de 10h a 13h i de 16h a 18.30h (al migdia es farà un dinar, del qual es donarà més informació properament), i estarà dirigit a equips mixtos d’entre 5 i 7 jugadors i jugadores de les categories infantil, cadet, júnior i sènior indistintament. El club també encoratja la participació de pares, mares i simpatitzants que vulguin provar el korfbal.

S’aplicarà la normativa de mini korfbal i caldrà que dins la pista hi hagi en tot moment dos jugadors i dos jugadores de cada equip. El torneig té un cost de 5€ per persona i 10€ per a la inscripció de l’equip. Per formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a l’adreça vallparadisjunior@gmail.com especificant el nom de l’equip, dels seus membres, edat i realitzar una transferència bancària al següent número de compte: ES52 0081 0423 8600 01225431. La data límit és el 26 de setembre.

Durant el transcurs del torneig també està previst que els participants es posin a prova mitjançant un concurs de tirs.

Per a més informació, consultar el web https://eric2909.wixsite.com/vallpatorneo