El Vallparadís és el nou campió de la Supercopa

0
1121

El Korfbal  Assessoria Vallparadís ha començat la temporada de la millor manera possible, assolint el primer títol en joc: la Supercopa de korfbal. L’equip terrassenc, vigent campió de la Copa Catalana i la Lliga, va superar el Club Esportiu Vilanova i la Geltrú aquest passat dissabte 8 de novembre al Pavelló Municipal de Sant Llorenç (Terrassa) per 33 a 17. El Vallparadís va derrotar precisament el vigent campió d’aquest trofeu que enguany arribava a la segona edició.

L’equip vilanoví va arribar al partit amb alguns canvis respecte la temporada passada. Canvis en la direcció –amb Salva Fort al capdavant de la banqueta en substitució de Rosendo García–, baixes destacades, algun reforç de jugadors que havien jugat al club anteriorment, cares joves, etc.

Amb tot, els visitants van aguantar dins del partit durant bona part de la primera meitat, arribant a empatar el matx al minut 12, però el Vallparadís es va anar desmarcant i va marxar al descans guanyant 15 a 9. A la represa, el domini local es va incrementar i els terrassencs van infligir un demolidor parcial de 18 a 8 fins arribar al resultat final de 33 a 17.

El tècnic terrassenc, Miguel Ángel Tobaruela, reconeix: “Sabíem que el Vilanova vindria amb baixes importants,  tot i això, el primer partit de la temporada sempre és complicat, per això estem molt contents”. L’equip va tenir tan sols una setmana d’entrenaments, després que alguns dels jugadors partissipessin a l’Europeu de Portugal. “Ara començarem a entrenar amb ritme per estar a punt la setmana que ve en en el primer partit de la lliga contra Castellbisbal, que s’ha reforçat molt i que l’any passat ja ens va posar molt difícil l’accés als playoffs de lliga”, afirma Tobaruela.

La Supercopa va comptar amb la presència de la subdirectora de Gestió i Recursos Humans de la Secretaria General de l’Esport, Mònica Amat, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega, la regidora de Polítiques de Gènere, Almudena Almagro i alguns membres de la junta de la FCK.

Anotadors de la Supercopa

Korfbal Assessoria Vallparadía: Míriam González (3), Miguel Guerrero (1), Alexis Escardibul (1), Javier Blázquez (10), Patricia Sanjuan (1), Laia Rosa (1), Cesar Manuel de Souza (5), Alex Llovera (2), Míriam Moraleda (2), Daniel Jané (1), Jose Luis Jurado (5), Jessica Lechuga (1), Judit Moliner.

Club Esportiu Vilanova i la Geltrú: Tamara Gutiérrez (4), Iván Alberich (6), Guillem Castanyer (3), Cristian García (2), Juan Pablo Mendes (1), Joel Rus (1), Núria Ventura, Paula Genís, Alba Martínez, Mireia Tomás, Andrea Godei, Daniel Carrasco