El KCB B inaugura la segona volta amb victòria

0
691

L’equip de la Segona Divisió va rebre la visita del Badalona A dissabte a la tarda al CEM Mundet amb moltes ganes de recuperar les bones sensacions després d’una llarga aturada en la lliga i després de ser eliminat a la Copa Catalana. Amb aquest clar objectiu l’equip local va sortir al terreny de joc amb intensitat, tot anotant un primer parcial de 5 a 0, fruit d’un gran encert inicial. Tot i això, es va deixar encomanar en certa manera pel joc de l’equip rival i el partit es va igualar per moments, situant-se només un punt per sobre (9 a 8) quan faltaven 20 minuts. El partit, però, no va arribar a perillar en cap moment i el KCB va aconseguir sobreposar-se als errors defensius i moments d’encert visitant, amb un últim parcial decisiu de 6-1, que deixà el marcador amb el resultat final de 15 a 9.

Van anotar: Marc Santaeugenia (4), Yoyo (4), Miquel Gil (2), Dani Vidaña (2), Adriana Roca (2), Cristina del Río (1), Mar Teruel, Diana Llovera, Edgar Delgado.

Debuten tres cadets
A continuació va arribar el torn de l’equip de la Tercera Divisió, que va allargar, fins a quatre jornades, la sequera de victòries caient davant el Badalona B per 8 a 12.

La notícia positiva del partit va ser el debut a la Tercera Divisió dels cadets Roc Margaix, Paula Mínguez i Yaiza Mínguez, que van tenir l’oportunitat de disputar uns quants minuts en aquesta categoria, sense dubte un premi al bon treball diari d’aquests joves jugadors del KCB.