Desafortunada jornada pels filials del CK Castellbisbal

0
524

Cap de setmana amb resultats desfavorables als interessos dels equips de 2ª i 3ª divisió del Club Korfbal Castellbisbal

Dissabte a la tarda a Terrassa, l’equip de 3ª va caure davant el SLKC “B” per 18-13, en un partit a priori igualat i que al final es decantà del costat local gràcies al gran encert de cara a cistella de les jugadores locals. Els visitants lluitaren com sempre fins el final, però patiren un gran desgast físic  en tant que no hi va poder haver el relleu habitual des de la banqueta pels pocs efectius disponibles per aquest partit. 

Per la seva banda, l’equip de 2ª divisió no va ser capaç de superar a casa a un molt consistent CK Baix Empordà, que va saber en tot moment marcar el ritme del partit  que més els hi convenia. Aquest avantatge ja es manifestà a la 1ª part, arribant al descans amb una diferencia de 3 punts al seu favor . Però la 2ª part no fou molt diferent de la 1ª. I tot i què el Castellbisbal aconseguí empatar el partit a 10 punts a falta de pocs minuts per a la fi del partit, les constants i innecessàries errades defensives que es venien succeint durant tot el partit també s’esdevingueren en aquest decisius moments, afavorint l’anotació del rival, que acabà finalment vencedor del matx amb un marcador de 12 a 14. 

Una desencisant jornada que haurà de servir de revulsiu de cara al treball setmanal i fer de la propera jornada una nova oportunitat per retrobar el camí del bon joc i resultats. Aquesta es disputarà el proper dissabte 8 de març a Castellbisbal, jugant en primer lloc l’equip de 3ª a les 15:30h contra el IES Lladonosa “B” de Lleida, i a les 17:00h el gran partit de 1ª divisió entre el CK Castellbisbal i els terrassencs del SLKC.