El KC Barcelona es proclama vencedor de la Supercopa Catalana 2018

0
1104

Els barcelonins assoleixen aquest trofeu per primera vegada a la seva història

El KC Barcelona és el nou vencedor de la Supercopa Catalana 2018. En l’edició d’enguany, disputada aquest diumenge 28 d’octubre al pavelló municipal de Vacarisses, el KCB, guanyador de la Copa Catalana 2018, s’ha imposat al campió de la Lliga Catalana 2017-18, el CK Castellbisbal, per 22 a 26 (acta). Els barcelonins han començat l’enfrontament amb un parcial demolidor d’1 a 8 en els primers 10 minuts, que els castellbisbalencs han intentat reduir a poc a poc fins situar-se al descans amb un 12 a 16.

En una segona part més igualada, l’electrònic s’ha mogut amb diferències d’entre dos i tres punts, sempre a favor del KCB, fins arribar al resultat final de 22 a 16. En acabar el partit, l’entrenador del KCB, Enric Delgado, explicava què representa per l’equip aquest trofeu: “Per nosaltres guanyar la Supercopa Catalana per primera vegada significa acabar el cicle de la temporada passada, on vam guanyar la Copa, i començar aquesta temporada amb unes ganes i unes esperances renovades que inclouen guanyar la lliga i tornar a guanyar la copa”.

Aquesta Supercopa ha servit perquè ambdós equips agafessin rodatge de cara a l’inici de la lliga, previst per aquest proper cap de setmana. També ha permès al Castellbisbal estrenar el seu nou entrenador, Jordi Díaz, en competició catalana.

Han participat en el lliurament de premis el regidor d’Esports de Vacarisses, Pere Casas, i l’alcalde del municipi, Antoni Masana.

Podeu consultar la resta d’imatges del trofeu en el Flickr de la FCK.