Catalunya, vuitena a l’Europeu, no es classifica per al Mundial sub-21 de Taipei 2020

0
1440

Catalunya va acabar la seva participació en el campionat Europeu sub-21 de la República Txeca en una discreta vuitena i última posició a la classificació. L’equip entrenat per Albert Parron i Irene Figueroa no va poder superar cap dels cinc rivals amb els quals es va enfrontar durant els cinc dies que va durar la competició europea.

Concretament, va perdre contra l’equip local de la República Txeca (dimarts i dissabte); contra Anglaterra (dimecres), contra es Països Baixos (dijous). Una vegada ja coneixia que hauria de lluitar per a la 5a-8a posició, va caure per la mínima contra la selecció portuguesa divendres al matí (11-10), per la qual cosa va haver d’enfrontar-se una altra vegada contra la República Txeca. En el darrer partit, finalment, va quedar en vuitena posició després de caure per 4 a 15 contra el conjunt txec.

Aquesta discreta posició deixa els catalans sense opció de clasificació per al Campionat Mundial sub-21 de Taipei del proper mes de juliol del 2020, al qual només hi jugaran els sis equips més ben classificats d’aquest Europeu: Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Anglaterra, Hongria i Portugal.

Aquests són els resultats dels partits que va disputar la selecció catalana en l’Europeu:

Imatges: Marco Spelten